Joululomani on kulunut jokseenkin melko nopeasti. Ei tässä ole vieläkään ehtinyt saada sellaista kunnollista lomafiilistä aikaan. Koko ajan on vaan sellainen viikonloppu olo, tuntuu että kohtahan se koulu taas jo alkaa. Vaikka onhan tässä vielä reilu viikko jäljellä. Jouluaattokin on jo mennyt ja vieläkään ei tunnu yhtään edes joululta. Jotenkin vuosi vuodelta nämä juhlat alkaa mennä entistä nopeammin ohi. Harmittaa, kun ei ehdi saada sellaista ihanaa tunnelmaa, kun mitä on aina aiemmin saanut. Kaikki valuu niin hirveän nopeasti ohitse ja kohta saa taas olla jo ahertamassa koulussa. Voi kunpa koko loppu loma ei kuluisi samalla tavalla, kuin miten tämä ensimmäinen viikko. :(

Huomenna lähdetään sentäs perheen kanssa reissuun, Saariselälle. Ollaan siellä uuden vuoden vietossa ja vähän kai muutenkin. Mennään tuttavaperheen kanssa viettämään 50 vuotis syntymäpäiviä, tosin niitä juhlitaan vain yhtenä iltana. Toivottavasti ei olisi kovin kylmä ja päästäisiin vähän laskettelemaankin, ensimmäistä kertaa tänä talvena. Olen kyllä jo varustautunut, että jos on liian kylmä lasketteluun, niin otan oman pulkan mukaan ja lasken sitten mäkeä. :) Se meidän huvila kun sattuu sijaitsemaan tunturin juurella, niin pitäisi ainakin riittää mäkeä mitä laskea. Onhan minulla siellä sitä paitsi kaveri ja aina ennenkin näillä meidän yhteisillä reissuilla ollaan keksitty ties mitä hullua, tuskin siis nytkään tylsistyn.

Odotan ihan kamalasti sitä, että pääsen testailemaan uutta kameraani ihan kunnolla. Olen suunnitellut päässäni jo tarkkaan minkälaisia maisemakuvia haluan ottaa. Joudun kuitenkin kai vähän pettymään, koska tuskinpa löydän juuri sellaisia maisemia mitä olen päässäni kuvitellut. Ja toiseksi, enhän osaa vielä edes kunnolla käyttää tuota kameraa. Kyllä sillä kuvia osaan ottaa, mutta siinä on niin paljon erilaisia toimintoja, että tulee kestämään kauan ennen kuin osaan käyttää niitä oikeissa tilanteissa. Kunhan nyt edes jonkinlaisia todistuskappaleita saan napattua, että kaikki uskovat että oltiin siellä kylmässä lapissa. :) Ja jos ei muuta, niin koiria ja kaveriahan voi aina kuvata. Heh.

Tänään on ollut siis hirveä hulina päällä, kun on tarvinnut pakata kaikki tavarat. En ymmärrä, miten nyt kaikki laukut tuli niin täyteen, ettei meinannut kiinni mahtua, kun taas ennen on lähtenyt paljon vähemmän tavaraa mukaan? Ollaan kuitenkin harrastettu näitä lapin matkoja juuri samaisella kokoonpanolla jo ties kuinka monta vuotta. Aina on sama ongelma, mitä oikein otan mukaan? Aina ollaan selvitty, mutta koskaan en muista mitä viimeksi otin. Nyt kyllä tuntuu ihan oikeasti, että on ihan ennätysmäärä tavaraa mukana, kaikki laukut pursuaa yli. Niin että miten pitkäksi aikaa oltiinkaan menossa? Viikoksi. Tuo tavara määrä mukaan? öööö.

Eli siis kaikkien harmiksi joudunpa sanomaan, etten pääse reiluun viikkoon kirjoittelemaan tänne. Otan sinne kyllä kannettavani mukaan, mutta enpä taida ehtiä pahemmin nettiä selailla. Eikä siellä taida olla nettiäkään, joten. :D Mutta lupaan, että kun tulen takaisin, niin kirjoitan niin pitkän pätkän siitä matkasta, ettei ole tosikaan. Ja laitan pari hienoa ja onnistunutta kuvaa mukaan, jos vaan sellaisia löytyy.

Onnellista uutta vuotta vaan kaikille!