Huh. Ensimmäinen koulupäivä loman jälkeen ja saman tien karmea pudotus takaisin arkeen. Tosin kaikilla muillahan ensimmäinen päivä oli ollut jo maanantai ja sitten tiistai vapaa ja nyt toinen päivä koulua. Siltikin en tiedä miksi, mutta odotin jotenkin leppoisampaa alkua ja sellaista rentoa päivää. Olen kai liian tottunut siihen, kun yleensä kesän jälkeen on ainakin paljon rennompi koulun alku. Tai en minä tiedä, mutta kuitenkin oli pienoinen järkytys, kun alettiinkin opiskella täydellä teholla, ihan kuin koko lomaa ei olisi koskaan ollutkaan.

Aamullakin vielä oli hankalaa käsittää, että nyt on todellakin totuttava siihen samaan koulurytmiin taas. Miksei se siirtymävaihe voisi olla edes hitusen pidempi. Tuntuu, että olen vähän pihalla kaikesta, mutta äkkiä sitä kai pääsee mukaan. Hankalaa keskittyä, kun ajatukset pyörii koko ajan jossain ihan muualla, kaukana lapissa, keskellä kaamosta ja kai osittain rinnekahvilan munkki kaakaossakin. :--D

Onneksi loppujen lopuksi tämä ei ollut ihan niin kamala, kun mitä odotin. Yleensä minulla on aina hirveät ennakkostressit ja huolet koulusta ja varmaan vähän jostain muustakin, pelkään kamalasti, mutta sitten se ei ollut ollenkaan kaiken sen jännittämisen arvoista. Niin kävi nytkin, vaikka en mielelläni koulussa ollutkaan. Vähän hukassa aluksi, mutta kyllä se siitä sitten suttaantui. Täytyy vaan yrittää päästä äkkiä täysillä mukaan tähän koulunkäyntiin ja yrittää lopettaa se loman perään haikailu.

Tänään on ollut muuten aika tavallinen päivä. Tein tuossa läksyjä aika kauan aikaa, ei ollut oikein muistissa matikan identtiset yhtälöt vai mitä ne nyt olikaan. Kirjoittaminenkin tuntui oudolta, kun ei lomalla tullut paljoa kynää käytettyä. Sen verran mitä satuin joskus harvoin kirjoittamaan, kirjoitin senkin aina koneella. Koko päivän oli siis sellainen olo, että olin vähän hukassa kaikessa ja matikassa olin kyllä kaikkein pahiten ihan pihalla. Miten sitä voikaan noinkin lyhyessä ajassa kuin kaksi viikkoa, unohtaa ihan kaikki laskusäännöt. :--D

Oli tarkoitus mennä uimaan, mutta olo on vähän semmoinen ettei jaksa. Läksyjen takia ei meinannut oikein ehtiäkään ja nyt en enää jaksa lähteä. Uimahalliin siis, jos joku jäi miettimään.

Tulipa vähän sekava kirjoitus. Koittakaa selvitä.