En oo nyt käynyt ihan joka päivä kirjottelemassa, mutta on ollut aika paljon hoitamattomia koulujuttuja. Ei mitään sen suurempaa, mutta eilinen meni kokonaan siihen kun luin kemian kokeeseen ja tänään oon aika kauan painiskellu yhen äikäntehtävän kanssa. En muista onko siitä ollut puhetta, mutta siis se sama vaha mielipidekirjotus, jota en sillon viimeksi suostunut lukemaan ääneen koko luokalle. Nyt jouduin sitten tekemään uuden tekstin, jonka kykenen lukemaan koko luokalle, niinkun äikänopettaja sano. Se ei tainnut ihan tajuta, että ei se siitä tekstistä ollut kiinni, vaan en uskalla lukea sitä tuolle porukalle. Vaikka teksti on uusi, ei se porukka ole siitä mihinkään kadonnut. Ajattelin nyt ottaa semmosen aiheen, että kukaan ei toivottavasti naura tai muuten vaan pilkkaa, nimittäin kirjotin siitä miten tyhmää on kun toisten mielipiteille nauretaan.

Siitä mielipidetekstistä ei tullut kovinkaan hyvä, enkä nyt tiedä onko siinä niin kauheesti perusteltuja juttuja, mutta kunhan saan sen vaan luettua, niin se on sillä hoidettu.

Tänään oli siis se kemian koe. Olin lukenu siihen vaan eilen, koska maanantai meni kokonaan poneilemassa ja olin sillon vasta vähää vaille kahdeksan kotona, niin en oikein jaksanu ottaa kemian kirjaa enää esille. Ei siitä olis varmaan jääny päähänkään yhtään mitään. Sen sijaan eilinen koko päivä meni eilen läksyihin ja sitten vielä kokeeseen lukuun, en tehny yhtään mitään muuta. Kirjotin vielä aika pitkät muistiinpanotkin omin sanoin niistä asioista, se helpotti tosi paljon opettelua. Otin ne varulta kouluunkin mukaan ja saatiin matikantunti kokonaan lukea siihen kokeeseen! Meiän matikanopettaja on nimittäin myös yks kasiluokkien kemianopettajista. Kerrattiin siinä sitten kaverin kanssa yhessä ja kyseltiin toisiltamme, tuntuu että siitä oli todellakin hyötyä. Olin vähän pettyny, kun luulin että olisin osannu paremmin, mutta siinä kokeessa olikin yllättävän monta asiaa mitä en ollu huomannu harjotella yhtään. Kyllä mä suurimpaan osaan sain vastauksen, miten tarkan ja oikean niin siitä voi olla montaa mieltä. :'> Mutta sen verran hyvältä tuntu, että luulen että voisin saada siitä jonkun kasin, mutta en sen parempaa ainakaan.

Me päästiin tänään taas koulusta jo yhdeltä, ei ollut kahta viimestä mantsan tuntia. Ihmeellistä, yleensä se on aina kaikki muut luokat joilta peruuntuu tunteja ja meillä on aina ihan normaalisti, mutta nyt on ollut hirveen paljon just keskiviikkoja millon päästään aikasemmin. :) Hyvä vaan, nää kolmenpäivät on aina yhtä tuskaa iltapäivisin, kukaan ei jaksa enää keskittyä ja toisilla on tapana purkaa se olemalla levoton, jollon toisten on entistä hankalampaa olla tunnilla ja yrittää keskittyä. Mutta oli kivaa kun tänään oli vielä ihan pirtee kun pääs koulusta. :> Yleensä aina tuun kotiin ja ensimmäisenä lysähän sohvalle ja nukahan.

Sekin helpottaa, että tarvii kestää enää huominen päivä ja sitten perjantai ja sen jälkeen on loma! Perjantaina meillä on iltapäivästä jotain erilaista toimintaa, niin on vaan aamutunnit normaaleja. Sillonkin mulla on vaan matikkaa ja yks tunti liikkaa, kun tuun yheksään kouluun. En tiiä oikein, mutta meillä on ainakin joku lumenveistokisa, ollaan tehty liikkatunnilla semmosia isoja lumikuutioita sitä varten. Joka luokalta valitaan jotain kolmen hengen joukkueita siihen, mutta en kyllä ajatellut osallistua. Mun taiteelliset lahjat on kovinkin alhaiset ja vielä pitäis lumesta joku veistos tehä, niin joo ei kiitos. :'D Jätän sen suosiolla joillekin astetta tai kahta taiteellisimmille. Kannustus taitaa olla enemmän se mun juttu.

Lomalla ei oo mitään suunnitelmia, paitsi sitten loppuviikosta, kun lähen lauantaina yhden kaverin luo Belgiaan, Brysseliin. :'> Tulee varmaan ihan kivaa, käydään shoppailemassa ainakin kahtena päivänä (siellä on aika halpaa ja oon säästäny ihan kauheesti rahaa) ja sit pääsen yhen päiväks sinne eurooppakouluun. Pelkään vaan että ne opettajat alkaa kysellä multa jotain, ja en todellakaan osaa vastata niille mitään ranskaa tai englantia. Enkku menee kai jotenkin, mutta oon todennäkösesti sillon niin paniikissa, ettei siitä vastaamisesta tuu yhtään mitään. On niillä onneks suomalaisiakin opettajia.

"no I can't let go, need you so, you're the heartbeat of my city."