Kerrankin tuntuu siltä, että on koko päivä aikaa tehdä vaikka mitä. Kello on kylläkin jo 15:19 ja ennenkin olisin ehtinyt tehdä tähän aikaan paljonkin asioita. Nyt vaan tuntuu siltä, koska pääsin koulusta ihan kamalan aikaisin, n. klo 11 ja läksyt oon tehnyt jo ajat sitten. Mun kaksi iltapäivän opettajaa oli koulutuksessa eikä oltu hankittu sijaisia, siksi pääsin niin aikaisin pois. :> Joskus opettajat tekee hyviä päätöksiä. Oon ehtinyt tänään käydä jo kaupungillakin ostamassa herkkuja viikonlopulle, koska meen kaverin luokse yöksi viettämään ystävänpäivää. Kohta meen kyllä ihan varmasti ulos. Kivaa kun joskus jaksaa tehdä vaikka mitä eikä aina vaan märehtiä neljän seinän sisällä.

Siinä tulikin kaikki mitä tänään on kerrottavaa. Ainakaan tähän asti ei ole tapahtunut yhtään mitään, eikä tule mieleen mitään turhaakaan mistä löpistä, niin menenpä tästä sitten.

Muuten, rekisteröidyin vasta ihan pari päivää sitten blogilista.fi:hin ja siellä luki, että jo tässä ajassa mun blogi on noussut jostain sijalta 6000 sijalle 464. Miten se voi olla mahdollista? Eihän tätä nyt kukaan niin paljon lue. Ehkä siellä on paljon sellaisia blogeja, joita ei lue oikeastaan kukaan. En keksi mitään selitystä tuolle. Kiva juttuhan se on, ei siinä mitään. :> Olisi kiva jos joskus joku niistä lukijoista viitsisi kirjoittaa jonkun pienen kommentinkin joskus.