"Ei yksinäinen unta saa
vaan valvoo vuoteellaan
hän kellon käyntiin koittaa viimein nukahtaa..."

Ei väsytä yhtään. Eipä kellokaan ole vielä kovinkaan paljon, mutta olisin kerrankin halunnut mennä oikein aikaisin nukkumaan. Yritykseksi se jäi taas tälläkin kertaa. En ikinä saa aikaiseksi alkaa nukkumaan vaikkapa ennen kymmentä jo, vaikka kuinka yrittäisin pikkuhiljaa muuttaa unirytmiäni. Vanhat ajat on vaan pinttynyt alitajuntaan niin, että saan joka yö unta siinä yhdentoista aikaan, sammutin sitten valot ihan mihin aikaan vaan. Lomalla tietty myöhemminkin, koska valvon silloin myöhempään kuin yhteentoista, mutta aina näin arkisin. Tiedän, että tämä voisi olla pahemminkin, saisin unta vasta pikkutunneilla jos silloinkaan, mutta tuntuu tämäkin ärsyttävältä. Varsinkin kun herään jo niin aikaisin. Pidemmät yöunet ei olisi ollenkaan pahitteeksi ja tämä koneella olo tuskin auttaa asiaa, mutta pakko oli jotain tekemistä keksiä.

Turhaan stressaan vielä tästä nukkumisesta, enhän ole ennenkään ollut nukkumassa vielä tähän aikaan! Mitähän nyt taas oikein ajattelin. Yleensä alan nukkumaan siinä vajaan tunnin kuluttua. Tuskinpa ketään kyllä minun nukkumaanmenoajat kiinnostaa.

Ärsyttää, kun en käynyt tänään ollenkaan edes ulkona. En tehnyt oikeastaan yhtään mitään, paitsi läksyjä ja olin koneella ja katsoin jopa telkkaria. Tässä se taas nähdään kuinka paljon haluankaan muuttaa tapojani ja yrittää olla enemmän ulkona, lenkittää koiria joka päivä ja alkaa nukkumaan aikaisin ja ties mitä vielä. Ehdin jo mielessäni päättää senkin, että tästä lähtien alan tekemään läksyt ihan superhuolellisesti, mutta löysin itseni äsken hutaisemasta englannintehtäviä juuri äsken, suoraan mustekynällä ja vastaukset ihan mitä sattuu. Ei jaksanut enää illalla keskittyä ja sitä paitsi se opettajakin on niin pöhkö, ettei tajua mistään mitään, vaikka ne vastaukset olisivatkin ihan päin mäntyä. Ai niin, piti alkaa opiskella hyvin. Eikun superhuolellisesti. Vai miten se nyt oli.

Huomenna on muuten ihan kamala päivä koulussa.

Voisi kuunnella vielä pari tositositosi ihanaa biisiä ja kokeilla sitten unta uudestaan. Anna Puustjärvi - Pieni ja hento ote, I will follow you into the dark ja Hetken tie on kevyt. ♥