Tai onhan nyt vielä sunnuntai ja kello aika vähän, mutta silti. Ei sitä sunnuntaina tule enää tehtyä mitään järkevää, katon vaan telkkaria ja oon koneella. Sekin vaan sen takia, että masentaa kun (vasta)huomenna pitää mennä kouluun eikä oo enää vapaata. Vaikka onhan tässäkin nyt koko sunnuntai aikaa tehdä vaikka mitä ja illalla vasta rypeä masennuksessa jos kerta on pakko niin tehdä. Ja mun ainakin on, se on sellanen tapa joka tulee automaattisesti, mutta josta haluaisin päästä eroon.

Viikonloppu meni aika nopeesti, kun oli aika paljon kaikkea tekemistä. Perjantaina menin ratsastuksen jälkeen kaverille yöksi ja lauantaina tulin illalla kotiin ja meillä oli vieraita, täti ja sen mies. Ne lähti tänään pois, oli meillä kaksi yötä, mutta mä en ollut kun vaan eilen täällä kotona. Varmaan tajusitte, mutta joo. Perjantain ratsastuskin meni taas pitkästä aikaa tosi hyvin, jäi sellanen olo että en mä ehkä sittenkään oo niin huono. Joskus vaan on huonompia kertoja, jolloin ei onnistu, mutta seuraavan kerran menee aina jo paljon paremmin. Viimeksi menin semmosella eestinponilla, joka on aika hankala välillä. Oon tippunutkin sen selästä tosi monta kertaa, onneks se ei oo mikään iso poni. Yleensä on ponimaiseen tapaan kouluratsastuksessa tosi tahmea, mutta nyt musta tuntu että se liikku tosi hyvin eteen koko ajan. Laukannostoissa yritti pari kertaa vetää pään alas ja lähteä kiihdyttämään vauhtia liikaa, mutta ei muutakun nojaa taakse, puolipidätteitä ja uusi nosto. Lopulta ne nostot menikin sitten hyvin ja laukattiin reipasta tahtia. :------)

Ystävänpäiväkin oli lauantaina. Eipä sitä tullut oikeastaan vietettyä yhtään, sain kortin yhdeltä kaverilta ja muutaman tekstarin. Tosin oltiin tavallaan juuri ystävänpäivää viettämässä, kun oltiin siellä toisen kaverin luona yötä. Se sama kolmikko siis, missä me aina liikutaan. :'>

Sain muuten eilen kuulla, että mun serkku on viety yöllä noin 11 aikaan Jyväskylän keskussairaalaan. Sillä oli tullu maha yhtäkkiä toiselta puolelta ihan kamalan kipeeks ja lääkärit epäilee umpisuolta. Ne lupas laittaa viestiä kun kuulee että miten siellä menee, mutta ei sieltä oo vielä nyt aamullakaan kuulunu mitään. Toivottavasti se olis se umpisuoli ja se saatais leikattua, niin ei olis mitään kovin vakavaa enää. Mutta jos se on jotain muuta ja vaikka jotain vakavaa, niin... ;o Täytyy toivoa että siellä sairaalassa on menny hyvin.

Voisin mennä soittamaan pianoa, harjottelen nyt Walking in the air:a. Soitin viimeks joskus viime viikolla, meni hermot kun en osannu yhtään, enkä sen jälkeen oo viittiny koskettimiin koskea. Nyt kun ketään ei oo kotona, niin voisin mennä kokeilemaan taas. Sitten tänän tulee vielä Gilmoren tytöt. :'>