Onpa ollut nyt vilinää ja vilskettä viikonloppuna. :') No ei, ollut vaan tavallista enemmän tekemistä, kun kaksi kaveria oli yötä ja tänään syntymäpäivät. Eipä isot pirskeet kyllä olleet, mutta oli se aika paljon verrattuna normaaleihin viikonloppuihini. Olin tallilla pitkästä aikaa ratsastamassa ja sen jälkeen tuli tytöt. Tänään kävi sitten mummoja ja kummeja sun muita kahvilla, eipä sen kummempaa. Olenpa nyt ainakin vuoden vanhempi ja noin 70e rikkaampi. :D

Eilinen ratsastus meni hyvin. Meillä oli uusi opettaja, en tiedä edes minne se entinen lähti. Sekin oli oikeastaan vielä aika uusi. Tämä nykyinen on kuitenkin paljon mukavampi ja parempi opettamaan. Toiselta tuskin puuttui taitoja ratsastuksesta, mutta kokemus opettamisesta oli vähän hakusassa. Uskon kuitenkin, että kokemuksen myötä joku ratsastuskoulu saa hänestä vielä hyvän opettajan. :) Jos nyt meinaa opetusta jatkaa.

Synttäritkin meni hyvin. Joskus on ollut sellainen olo, ettei oikein jaksa sitä kun joutuu olemaan huomion keskipisteenä koko päivän. Oon aika huono olemaan oma itteni sillon, jos kaikki huomio kohdistuu muhun. Mutta kaikki "pakolliset" vieraat ei edes käynyt tänään, niin pienemmällä porukalla se ei paljoa häirinnyt. Osa käy sitten myöhemmin. Se iskee vaan aina jos on iso joukko, vaikka silloin kun olin pienempi ja kutsuin tuplasti enemmän vieraita.

Oli ihanaa käydä tänään laskemassa mäkeä! :D Joku saattaa sanoa, että ihan pikkulasten touhua, mutta musta se ainakin on mukavaa. Niiden kahden kaverin (♥) kanssa kävin. Laskettiin ehkä vähän liian hurjasta mäestä, en päässyt kertaakaan alas asti ilman että en olisi lentänyt pulkan kyydistä. :D Olen hyvä.

Huomenna menen hoitamaan kahta pientä risteytysponia. :) Oon aloittanut niiden hoitamisen vasta ihan äskettäin ja tuon reissun takia en ole nyt päässyt käymään pitkään aikaan. Todennäköisesti koitetaan etsiä mulle sellainen vakiopäivä, jolloin voisin aina itsenäisesti käydä niitä ratsastamassa. Yksityisiä kun ovat, ei mitään ratsastuskoulun poneja. Kivaa. :)