ÄRH miten typerä päivä tänään olikaan, koulussa siis. No ehkä vähän muutenkin. Meinasin kuolla tylsyyteen, päivä oli ihan täynnä pelkkiä tylsiä lukuaineita eikä tapahtunut edes mitään mielenkiintoista. Kenelläkään ei ollut edes mitään kivaa kerrottavaa viikonlopusta. Olisinhan mä itse voinut viihdyttää kaikkia kertomalla synttäreistäni, tai en sittenkään. Eihän niissä ole edes mitään kerrottavaa, mummot kävi kahvilla, kaikkia kiinnostaa vai mitä?

Meidän kouluun tuli uusi oppilas, mun rinnakkaisluokalle. Riemastuin ensin, koska ajattelin sen olevan joku kiva tyttö, mutta kun kuulin sen olevan poika, odotin jotain tosi söpöä ja kiinnostavaa tyyppiä. Oli aikamoinen pettymys kun törmäsin siihen käytävässä, semmoinen myrtsi ilme koko ajan kasvoilla. Ei puhunut kellekään oikein mitään ja olla möllötti jossain nurkassa koko päivän. Totta kai ensimmäinen päivä on hankala ihan uudessa koulussa, mutta oli se kyllä sen näköinenkin, että viestitti sillä ilmeellään kaikkea muuta kuin että "tulkaa tänne, haluan kavereita, oon kiva".

Kävin tänään huvikseni pitkästä aikaa kaverin kanssa uimahallissa. :> Viimeksi on tullut aktiivisesti siellä käytyä joskus kaksi vuotta sitten. Kiva vaan, kun tänään on ollut kamalan harmaa ja märkä päivä, niin kävellessäni sinne heti alkumatkassa sukat oli ihan märät. :< Ja kengistä kuului iloinen LITS LÄTS kun käveli. Enhän mä hyvämuistinen tajunnut ottaa vaihtosukkia mukaan ja jouduin sitten uinnin jälkeen laittamaan takaisin ne litomärät sukat.

Takaisin tullessa alettiin jotain yhtäkkiä vaan mököttää ja tiuskittiin toisillemme. Jäi vähän vaivaamaan se, en osaa olla pitkään suuttunut, mutten myöskään tiedä mitä sille toiselle pitäisi sanoa. En viitsi pyytää anteeksi, kun en oikeastaan tiedä mistä pyytäisin. Ei se mun syy ollut, mutta ei ollut kyllä kaverinkaan. Onneksi se rohkaistui ekana tekstaamaan ja kertomaan millanen olo sille oikein jäi. Saatiin  sitten samantien sovittua. Ihanaa, koska yleensä juuri tämän kaverin kanssa kaikki riidat on sellaista ihme tiuskimista, joka jää vaivaamaan tosi pitkäksi aikaa jos ei saa sovittua sitä. En ikinä ole tuntenut vihaa sitä kohtaan, vaan enemmänkin ärsytystä. Ja sitten se mun ärsyyntyminen alkaa ärsyttää meitä molempia ja siitä tulee semmoinen katkeamaton kierre. Paitsi jos sen selvittää ajoissa, niinkun nyt saatiin tehtyä.

Mun piti mennä aikasin nukkumaan, mutta tässä se taas nähtiin.

Nyt soi: Pink - Sober